Σέντρα στη Super League: 20 τραγούδια που έγιναν συνθήματα στα ελληνικά γήπεδα (VIDEO)

Ξεκαθαρίζει για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

H Super League ξεκινά και τα συνθήματα των γηπέδων έχουν την δική τους ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα της Super League σηκώνει αυλαία το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και τα απανταχού «αρρωστάκια» των γηπέδων κάνουν επανάληψη στα συνθήματα της κερκίδας.

Τα συνθήματα των γηπέδων έχουν την δική τους ιστορία. Συνθήματα που δηλώνουν την πίστη και την αγάπη προς την ομάδα, συνθήματα εις βάρος αντιπάλων, συνθήματα λυρικά, συνθήματα σαρκαστικά, συνθήματα υβριστικά, συνθήματα που δίνουν χρώμα σε έναν αγώνα.

Πολλοί, ίσως, να αναρωτιούνται ποια να είναι η κύρια πηγή έμπνευσης των «ποιητών της κερκίδας». Οπωσδήποτε η λατρεία προς τον σύλλογο, δεδομένα η αγάπη προς τους ποδοσφαιριστές, σίγουρα το αίσθημα αντιπαλότητας είναι αυτά που φέρνουν την στιχουργική έμπνευση.

Τι γίνεται όμως με τον ρυθμό; Εδώ, συχνότατα, έρχονται δισκογραφημένα τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες να δανείσουν την μελωδία τους. Ακολουθούν 20 πασίγνωστα τραγούδια από τα οποία «δανείστηκαν» τον ρυθμό και τη μελωδία πολλά, διάφορα και αγαπημένα συνθήματα των ελληνικών γηπέδων.

Δείτε περισσότερα εδώ με τα 20 τραγούδια που έγιναν συνθήματα στα ελληνικά γήπεδα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X