Αρμόδωρος: «Αυτό που θα γίνει με τις φανέλες της ΑΕΚ στην Αγία Σοφία δεν θα έχει προηγούμενο!»

AEK: Η Νike ετοιμάζει ήδη την συλλεκτική και αποκλειστική φανέλα ενόψει «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Για την συνεργασία με την ΑΕΚ με τη Nike και τις προετοιμασίες για την Αγιά Σοφιά, ο Ηλίας Αρμόδωρος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nike

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ηλίας Αρμόδωρος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nike στην Ελλάδα, που προχώρησε τη συμφωνία της γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών με την Ενωση, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την συνεργασία με την ΑΕΚ και τις προετοιμασίες για την Αγιά Σοφιά.

Για την φανέλα της ΑΕΚ: «Φέτος ξεκινήσαμε με την παραδοσιακή φανέλα με τις ρίγες, αυτό θέλαμε για να αναδείξουμε τις ιστορικές καταβολές. Αλλά αυτό που θα γίνει με την επιστροφή στην Αγιά Σοφιά δεν θα έχει προηγούμενο. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει!

Οι νέες εμφανίσεις για την ομάδα θα είναι μοναδικές! Ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις. Στο τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει μία συλλεκτική εμφάνιση! Η ΑΕΚ θα ντυθεί μοναδικά όπως συμβαίνει διεθνώς στο υψηλότερο επίπεδο με ομάδες με παγκόσμια απήχηση όπως η Μπαρτσελόνα.

Είναι επιθυμία του κύριου Μελισσανίδη να ετοιμάσουμε κάτι ξεχωριστό που δεν έχει ξαναγίνει! Παράλληλα θα ετοιμάσουμε μία σειρά μόδας που θα αφορά όλη την οικογένεια.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Nike κι εμείς θα έχουμε την συνολική διαχείριση στο εμπορικό σκέλος, στο merchandising, που θα αφορά και την μπουτίκ. Υπομονή, λοιπόν, στους φίλους της ομάδας, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις με την επιστροφή της ομάδας στο ιστορικό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας».

Για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ξεκίνησε κάπως καθυστερημένα για την μεταγραφική ενίσχυση και στοίχισε ο αποκλεισμός από την Βελέζ αλλά τώρα έγιναν πολλές και ποιοτικές προσθήκες. Τώρα η ΑΕΚ θα πρέπει να γίνει ανταγωνιστική ως ομάδα και να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Προσωπικά θεωρώ πως όλες οι ομάδες έχουν τα προβλήματά τους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δυνατός όσο φαίνεται. Ο ΠΑΟΚ έκανε στοχευμένες κινήσεις κι έφερε τον προπονητή που έχει γνώση της ομάδας. Θεωρώ πως αυτές οι ομάδες μαζί με την ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.»

Για την εθνική ομάδα: «Η εθνική είχε ευχάριστη κι ανταγωνιστική εικόνα πετυχαίνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Θα συμφωνήσω με τον ομοσπονδιακό τεχνικό πως χρειάζεται να έχουμε περισσότερους Έλληνες στις ενδεκάδες των ομάδων μας. Πρέπει να επενδύσουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή αντί να φέρνουμε ξένους αμφίβολης αξίας».

Για την εξέλιξη των ακραίων αμυντικών: «Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ ποια θα ήταν η εξέλιξη των μπακ. Όταν παίζαμε εκείνα τα χρόνια δεν περνούσαμε την σέντρα, προτεραιότητα ήταν η άμυνα. Τότε παίζαμε το 4-4-2 και με τον Μπάγεβιτς άρχισαν να ανεβαίνουν τα μπακ. Μετά με το 3-5-2 άρχισαν να παιζουν όλη την πλευρά αλλά σήμερα έχουν γίνει πλέι μέικερ! Δεν αποκλείω σύντομα να αποτελούν τις ακριβότερες μεταγραφές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X