Η ΑΕΚ δεν σταματούσε να σκοράρει, η πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη (VIDEO)

Η ΑΕΚ δεν σταματούσε να σκοράρει, η πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη (VIDEO)

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Αιγάλεω με 8-0 στη Ριζούπολη σαν σήμερα πριν από 60 χρόνια είναι μέχρι και σήμερα η ευρύτερη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στην Α’ Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρωταθλήματα ξεκινούν και πολλοί πλέον συλλέγουν τα σχετικά αφιερώματα, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει ξεχωριστό ρόλο ξανά πλέον. Αλλωστε, η Ενωση είναι η ομάδα που αποτελούσε παραδοσιακά κορυφαία δύναμη της μεγάλης κατηγορίας, της ομάδας που πετύχαινε απίστευτα στατιστικά επιτεύγματα. Όπως αυτό που σημειώθηκε μια μέρα σαν σήμερα, στο μακρινό 1961.

Η Ενωση συνέτριψε με 8-0 το Αιγάλεω, καταγράφοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της στη μεγάλη κατηγορία. Ηταν η πρεμιέρα της περιόδου 1961-62 και η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από την ομάδα των δυτικών προαστίων στο Αιγάλεω.

Ο ασυναγώνιστος Κώστας Νεστορίδης έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ πετυχαίνοντας τρία γκολ και διαλύοντας την άμυνα του Αιγάλεω. Σημαντική συμβολή σε εκείνο το ιστορικό κατόρθωμα είχε επίσης ο Ανδρέας Σταματιάδης με δύο γκολ, όπως και ο Γκούβας (άνοιξε και έκλεισε τον δείκτη του σκορ), ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Πετρίδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X