Μπακασέτας: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά» (VIDEO)

Μπακασέτας: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με τη Σουηδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως δεν ήταν δική του πρωτοβουλία να πάνε να πανηγυρίσουν μαζί μπροστά στον κόσμο μετά το 1-0 και πως ήθελαν να δείξουν κόντρα στους Σκανδιναβούς πως ακόμα παραμένουν «ζωντανοί» για την πρόκριση, θεωρεί πως παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και πως έδειξαν πως μπορούν να πετύχουν πολλά στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας

Τι τον έκανε να μαζέψει τους συμπαίκτες του στο γκολ: «Ήταν κάτι ομαδικό. Δεν ήταν πρωτοβουλία μου. Όλη η ομάδα το ζήτησε. Απλά, εγώ ήμουν κοντά και τους έπιασα. Πήγαμε όλοι να πανηγυρίσουμε στον πάγκο για να δείξουμε κάτι προς τα έξω. Εμείς είμαστε έτσι όπως μας είδατε».

Για το τι άλλαξε μετά το ματς με το Κόσοβο: «Ήταν δύσκολο ψυχικά. Κάναμε την αυτοκριτική και καταλάβαμε ότι κάτι κάνουμε λάθος. Είπαμε τι μπορεί να φταίει και μπήκαμε μέσα για να παίξουμε το τελευταίο ματς για να είμαστε ενεργοί. Δεν θέλαμε να τα παρατήσουμε, αλλά έπρεπε να το δείξουμε στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και χαρούμενος για τη νίκη.

Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωση. Δεν “πετάμε στα σύννεφα”, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν το ρυθμό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι».

Για το μέλλον: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Το ποδόσφαιρο κρίνεται στη λεπτομέρεια. Εμείς χάναμε σε λεπτομέρειες. Αλλά, αυτά κάνουν τη διαφορά. Κάναμε αυτοκριτική και βελτιωθήκαμε».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X