Τζαβέλλας: «Ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, όλοι ενωμένοι»

Τζαβέλλας: «Ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, όλοι ενωμένοι»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα μετά το Ελλάδα-Σουηδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για την ενότητα της Εθνικής που ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Έλληνας άσος μιλώντας στην κάμερα του OPEN είπε αρχικά για την ψυχολογία μετά το 1-1 στο Κόσοβο: «Αν δεν επηρεαστήκαμε θα ήμουν ψεύτης, μετά το γκολ στο Κόσοβο είχα τεράστια στεναχώρια. Γυρίσαμε πίσω και είπαμε πως οι 4 πόντοι θα είναι το μίνιμουμ στα δύο παιχνίδια, υπάρχει ψυχή δείξαμε μπορούσε συνεχίσουμε» και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε πίεση μετά το κακό αποτέλεσμα στο Κόσοβο, σημαντικό πως επιστρέψαμε να αποδείξουμε στα εαυτούς μας πως δεν θέλαμε να κάνουμε φιλικά στις επόμενες αγωνιστικές».

Συνεχίζοντας είπε: «Στην Εθνική δεν υπήρχαν ποτέ μηνύματα, αυτό είναι ένα. Όταν η Εθνική δεν παίζει καλά, όταν υπάρχουν αποτυχίες, υπάρχει κριτική στον προπονητή και στους παίκτες. Η Εθνική είναι όλοι, μπλε, μαύροι, κίτρινοι, πράσινοι, κόκκινοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες για την στήριξη τους».

Όσον αφορά τον Τζον Φαν’τ Σιπ είπε: «Δεν είμαι εδώ για να στηρίξω τον προπονητή. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι, δείξαμε πόσο αγαπημένοι είμαστε. Άλλοι θα κρίνουν τον προπονητή, να μείνουμε ενωμένοι με στόχο τον Οκτώβρη» και συμπλήρωσε: «Ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, ήμαστε ακόμα πίσω, θα παίξουμε μεγάλα παιχνίδια αλλά και μικρά. Ελπίζω να πάμε καλά τον Οκτώβρη για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στον στόχο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X