Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Φιλιππίδη, ήταν μέσα από την καρδιά μου» (VIDEO)

Βάνα Μπάρμπα: «Οταν πρωτοβγήκε η Μαρία Κορινθίου πίστεψα ότι καταστράφηκα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις της που είχαν προκαλέσει σάλο σχετικά με το #MeToo και συγκεκριμένα τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Βάνα Μπάρμπα παραδέχτηκε ότι δεν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις της για την υπόθεση του ηθοποιού, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια. Οι δικαστές είναι άνθρωποι έξυπνοι, άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα, όλα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο, είμαι πολύ αισιόδοξη. Είμαι χαρούμενη που είναι στα χέρια άξιων δικαστών και εισαγγελέων, γιατί ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Και όταν βγει η αλήθεια, ίσως ένα δάκρυ να τρέξει σε όλους μας, είτε για το καλό είτε για το κακό.

Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές. Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα δούμε ποιο ήταν το λάθος. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών;

Εντάξει λέω και εγώ καμιά σαχλαμάρα, άνθρωπος είμαι και εγώ. Δεν θέλω να βλέπω τέτοια μεγάλα ταλέντα… Μη κάνουμε κριτική», ανέφερε.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X