Γκριεζμάν: Επέστρεψε στην Ατλέτικο με το «8» στην πλάτη και... νέο λουκ (ΦΩΤΟ)

Γκριεζμάν: Επέστρεψε στην Ατλέτικο με το «8» στην πλάτη και... νέο λουκ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως αυτή τη φορά το αγαπημένο του «7» δεν θα τον περιμένει…

Επιστροφή στο… σπίτι για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έπειτα από δυο απογοητευτικές σεζόν στη Βαρκελώνη γυρνάει στην πόλη που λατρεύτηκε και μεγαλούργησε φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έπειτα από ένα βράδυ… θρίλερ, οι Ροχιμπλάνκος κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια της γραφειοκρατίας και να επικυρώσουν τη συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα, η οποία προβλέπει δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο Γάλλος αγωνιστεί τουλάχιστον στο 50% από όλους τους φετινούς αγώνες των Μαδριλένων.

Πάντως, αυτή τη φορά ο 30χρονος επιθετικός δεν θα… σκοράρει με το αγαπημένο του «7» στην πλάτη όπως έκανε στην πρώτη του θητεία, αφού κατά την παρουσίασή του έγινε γνωστό πως από φέτος θα φοράει τη φανέλα με το Νο.8.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X