Σύζυγος Σουμάχερ: «Μου είχε πει ότι είχε δει ότι το χιόνι δεν είναι κατάλληλο πριν το ατύχημα»

Σύζυγος Σουμάχερ: «Μου είχε πει ότι είχε δει ότι το χιόνι δεν είναι κατάλληλο πριν το ατύχημα»

Οσα είπε η σύζυγος του Μίχαελ Σουμάχερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Netflix (!5/9) για τον Μίχαελ Σουμάχερ, ακόμη ένα απόσπασμα από όσα αναφέρει η σύζυγός του, Κορίνα, έρχεται στην επιφάνεια. Όπως αποκαλύπτει, λίγο πριν το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013, ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 είχε μια ανησυχία για την κατάσταση στο χιονοδρομικό κέντρο.

«Λίγο πριν γίνει το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, μου είχε πει ‘το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση’», αποκαλύπτει η Κορίνα Σουμάχερ.

«Πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 ασφαλής και γι’ αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους φύλακες αγγέλου και τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να πάθει ο Μίχαελ», προσθέτει.

Η ίδια παραμένει «κολώνα» στο πλευρό του, παρότι τα τελευταία οκτώ χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, επικοινωνίας και κινητικότητας. «Είμαι απίστευτα τυχερή που γνώρισα τον Μίχαελ. Είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπός που έχω γνωρίσει», τονίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X