Εταιρία-«κολοσσός» που έχει... ντύσει «Καμπ Νου» και «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βάζει τα καθίσματα στην «ΟPAP Arena»!

Εταιρία-«κολοσσός» που έχει... ντύσει «Καμπ Νου» και «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βάζει τα καθίσματα στην «ΟPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Η ισπανική εταιρία «DAPLAST» που έχει «ντύσει» κορυφαία ευρωπαϊκά γήπεδα τοποθετεί τα καθίσματα στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εργασίες στην «OPAP Arena»… τρέχουν και τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε η τοποθέτηση των καθισμάτων στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ηδη οι πρώτες εικόνες από την κεντρική κερκίδα (πρώην επίσημα) προκαλούν δέος και άπαντες περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ενας… κολοσσός «ντύνει» την «ΟPAP Arena»

Η ισπανική εταιρία «DAPLAST» που είναι κορυφαία στο είδος της έχει αναλάβει να τοποθετήσει τα καρεκλάκια στο στολίδι της ΑΕΚ και πιστοποιεί πως την «ΟPAP Arena» την κατασκευάζουν οι κορυφαίοι.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει επιμεληθεί γήπεδα όπως το «Καμπ Νου», το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», το «Σάντσεθ Πιθχουάν, το «Μεστάγια» και πολλά ακόμα. Και σύμφωνα με το «eldiadecordoba», συνολικά έχει «ντύσει» 2.000 αθλητικούς χώρους και έχει τοποθετήσει 3 εκατ. καρεκλάκια.

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, πως η συγκεκριμένη εταιρία είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές και ένας παγκόσμιος κολοσσός στη βιομηχανία της σχεδίασης και της τοποθέτησης καθισμάτων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X