FIFA: Απειλεί τις ομάδες της Premier League και με ήττα στα χαρτιά!

FIFA: Απειλεί τις ομάδες της Premier League και με ήττα στα χαρτιά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαστάσεις κόντρας παίρνει το ζήτημα της τιμωρίας που επιβάλλει η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στους 8 Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές μετά και την απόφαση των συλλόγων τους να μην τους επιτραπεί το ταξίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 σε «κόκκινη χώρα» λόγω του κορωνοϊού.

Οι Άλισον, Έντερσον, Τιάγκο Σίλβα, Ραφίνια, Φρεντ, Γκάμπριελ Ζέσους, Φιρμίνο και Φαμπίνιο ήταν εκείνοι που δεν τους επετράπη από τις ομάδες τους να φύγουν για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Η FIFA τους τιμωρεί με ποινή πέντε ημερών, που σημαίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσεχή αγωνιστική της Premier League και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Times, η Παγκόσμια Ομοσπονδία απειλεί με ήττες στα χαρτιά!

Αυτό θα έρθει ως τιμωρία εφόσον τα κλαμπ αδιαφορήσουν για την ποινή και τελικά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές χρησιμοποιηθούν στις αναμετρήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος δίχως να έχει παρέλθει η 5ήμερη απαγόρευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X