Προπονήθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης ξανά ο Γκριεζμάν! (VIDEO)

Προπονήθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης ξανά ο Γκριεζμάν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από δύο ολόκληρα χρόνια είχε την Τετάρτη ο Αντουάν Γκριεζμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα στους «ροχιμπλάνκος» να εξελίχθηκε σε… θρίλερ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως η επιθυμία του 30χρονου Γάλλου πραγματοποιήθηκε και πλέον θα αγωνίζεται ξανά υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε.

Μάλιστα, ο Γκριεζμάν ήταν τόσο ανυπόμονος να βρεθεί στην οικογένεια της Ατλέτικο, καθώς παρά το γεγονός πως χθες (07/9) είχε υποχρεώσεις με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρ’ όλα αυτά σήμερα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση των Μαδριλένων.

Εμφανώς χαρούμενος και ιδιαίτερα ορεξάτος, χαιρέτησε θερμά τους παλιούς… γνώριμους, στέλνοντας μάλιστα και μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας: «Γεια σας Ατλέτικος, πάμε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X