«Ο Λιβάγια είχε πρόταση από την ΑΕΚ για 4ετές συμβόλαιο αλλά πήρε απόφαση ζωής που τον οδήγησε στην Εθνική Κροατίας»

«Ο Λιβάγια είχε πρόταση από την ΑΕΚ για 4ετές συμβόλαιο αλλά πήρε απόφαση ζωής που τον οδήγησε στην Εθνική Κροατίας»
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση του Μάρκο Λιβάγια να επιστρέψει στην Χάιντουκ τον οδήγησε στην Εθνική Κροατίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη της Κροατίας επί της Σλοβενίας με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Η ιστοσελίδα jutarnji.hr τονίζει πως η απόφαση του Λιβάγια να απορρίψει την πρόταση της ΑΕΚ για νέο τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ και να επιστρέψει στην Χάιντουκ, τον οδήγησε ξανά στην Εθνική Κροατίας και με το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία χαρακτηρίζεται ως ο «ήρωας της Δαλματίας».


Το δημοσίευμα για τον Μάρκο Λιβάγια

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Τον Φεβρουάριο, ο Μάρκο Λιβάγια έκανε μια κίνηση που του έκανε ένα όνειρο πραγματικότητα – επέστρεψε στην Χάιντουκ!

Έγινε το αγαπημένο παιδί των οπαδών, του φωνάζουν, τον παρακαλούσαν να μείνει στην ομάδα και έγινε επίσης βασικός στην εθνική Κροατίας στον αγώνα με τη Σλοβενία.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2021, ο Μάρκο Λιβάγια βρέθηκε κοντά σε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η οποία του πρότεινε 4ετές συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι μετά από δύο μήνες σκέψης είχε πάρει μια απόφαση ζωής, όχι λόγω χρημάτων, αλλά λόγω της ανάγκης για νέες προκλήσεις, νέα κίνητρα και νέους στόχους.


Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι οπαδοί φώναζαν στον Ζλάτκο Ντάλιτς να τον καλέσει στην Εθνική Κροατίας, κάτι που έκανε και τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή απέναντι σε Ρωσία και Σλοβακία. Χθες όμως, απέναντι στην Σλοβενία, πήρε φανέλα βασικού.

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Λιβάγια είχε εξαιρετικές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο ψηφίστηκε και ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, αλλά ο Ζλάτκο Ντάλιτς τον διατηρούσε εκτός κλήσεων για την Εθνική ομάδα.

Αν και οι επιδόσεις του στην Ελλάδα ήταν καλύτερες από ότι με την Χάιντουκ, το γεγονός ότι αγωνίζεται με τα «Λευκά» στο κροατικό πρωτάθλημα βοήθησε στο να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα, καθώς ο Ντάλιτς του έδωσε μια ευκαιρία στους αγώνες του Σεπτεμβρίου.

Τώρα, πλέον, είναι στο χέρι του Λιβάγια να αποδείξει τι μπορεί να κάνει σε επίπεδο συλλόγου και εθνικής ομάδας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X