Να 'ταν η ζήλεια ψώρα -Ο Ολυμπιακός ακολούθησε την ΑΕΚ και στα διαρκείας

Να 'ταν η ζήλεια ψώρα -Ο Ολυμπιακός ακολούθησε την ΑΕΚ και στα διαρκείας
Photo Credits: INTIME

Αμεση ενημέρωση για τα διαρκείας του Ολυμπιακού μόλις μαθεύτηκε η πορεία των εισιτηρίων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχασαν χρόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και βιάστηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα το ότι ξεπέρασαν τα 12.000 διαρκείας, όταν λίγη ώρα πριν διαβάζατε στο enwsi.gr πως η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο «φράγμα» των 12.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της Super League Interwetten και τους ευρωπαϊκούς αγώνες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, καθώς έχει ξεπεραστεί ο αριθμός των 12.000.

Με εξαίρεση τις θύρες των οργανωμένων και τα VIP, έχουν απομείνει προς διάθεση μόλις 2.700 εισιτήρια διαρκείας και βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει δεν προβλέπεται να τεθούν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ περισσότερα σε κυκλοφορία.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού που επιθυμούν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», το Σάββατο (11/9) θα συνεχιστεί η διαδικασία έκδοσης των διαρκείας, με τους γνωστούς τρόπους διάθεσης: ηλεκτρονικά αλλά και από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη και ώρες 10:00-18:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X