Πικέ για Μπαρτομέου: «Από τους χειρότερους προέδρους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»

Μπαρτσελόνα: Διάταση συνδέσμων στο δεξί γόνατο ο Πικέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Μπαρτομέου μίλησε ο Ζεράρ Πικέ, τον οποίο τον χαρακτήρισε ως έναν από τους χειρότερους προέδρους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “La Sotana” και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο 35χρονος Ισπανός στόπερ αναφέρθηκε στον Μπαρτομέου, ο οποίος είναι ένας εκ των χειρότερων προέδρων στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, αλλά και τη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία πέρασε κρίση για μια περίοδο.

Συγκεκριμένα ο Πικέ ανέφερε: Για τον Λαπόρτα “Δεν μπορώ να πω αν είναι ο χειρότερος. Από αυτά που έχω ζήσει, πρέπει να είναι κάπου εκεί (από τους χειρότερους). Είμαστε όλοι ένοχοι, αλλά είναι αλήθεια ότι ο σύλλογος δεν πήγε καλά και ότι δεν πήγαμε εκεί που ήθελαν οι Καταλανοί. Τώρα είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος. Τα επόμενα πέντε ή δέκα χρόνια θα είναι πολύ καλά για την Μπαρτσελόνα”.

Για το συμβόαλιό του ο Πικέ ανέφερε: “Έχω χαρίσει ένα μέρος του συμβολαίου μου. Το συμβόλαιό μου ολοκληρωνόταν αυτή τη σεζόν αλλά αν έπαιζε έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών, θα ανανεωνόταν με τις ίδιες συνθήκες. Τώρα ο σταθερός μισθός και τα μπόνους έχουν αλλάξει”.

Για τη σχέση του με τον Γκουαρδιόλα: “Φτάσαμε σε μια ένταση υψηλής κλίμακας με τον Γκουαρδιόλα, αλλά και με τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια. Το θέμα με τον Μουρίνιο μας πείραξε πολύ. Ο Πεπ θέλει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα όσα συμβαίνουν.

Άρχισα να βγαίνω με τη Σακίρα και η σχέση μου μαζί του άλλαξε.Τώρα η σχέση μου με τον Γκουαρδιόλα είναι θαυμάσια. Είχα πολύ πίεση τότε και αν υπήρξε μια στιγμή που σκέφτηκα να φύγω, ήταν τη σεζόν 2011/12”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X