ΑΕΚ: Ανεβαίνει συνεχώς ο Ουγκάλντε!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Μέταλουργκ
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν δείχνοντας την κλάση του και στα πρόσφατα φιλικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέκτησε το τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ένα από τα θετικά στοιχεία που κρατάει ο Δημήτρης Δημητρούλιας από τα τελευταία φιλικά είναι η παρουσία του Κρίστιαν Ουγκάλντε. Ο Ισπανός μετά την περσινή ατυχία όπου λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός σχεδόν όλη τη σεζόν έχει ξεκινήσει με πολλή όρεξη τη χρονιά και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Και στο τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» ο παίκτης πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, πέτυχε όμορφα γκολ,  έδειξε την κλάση του σε πολλές περιπτώσεις και βοήθησε την ομάδα ουσιαστικά. Στον αγώνα με την Μέταλουργκ μάλιστα ήταν και πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με εννέα τέρματα και ακολούθησε ο Μόγια ο οποίος επίσης έχει επανέλθει πολύ ορεξάτος και δικαίως ψηφίστηκε MVP του τουρνουά. Μαζί με τον Πλάθα είναι δεδομένο πως αποτελούν τρία βασικά «όπλα» της ομάδας η οποία θα χρειαστεί το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο για να μπορέσει να κάνει την διαφορά στην Ευρώπη.

Επιπλέον στα θετικά του πρόσφατου τουρνουά είναι και το ντεμπούτο του Θέμη Ηλιόπουλου ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στα προηγούμενα φιλικά. Ο διεθνής παίκτης έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με την επιστροφή του έδωσε μια επιπλέον λύση σα χέρια του Δημήτρη Δημητρούλια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X