ΑΕΚ: Οι ακαδημίες βόλεϊ ξεκίνησαν και σε περιμένουν!

ΑΕΚ: Οι ακαδημίες βόλεϊ ξεκίνησαν και σε περιμένουν!
Photo Credits: INTIME

Οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες Βόλεϊ της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει. Υπό τη γενική επίβλεψη του Άκη Χατζηαντωνίου, σπουδαίου παλαίμαχου άσου του ελληνικού βόλει που τίμησε τα χρώματα της ομάδας μας και συμμετείχε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή μας επιτυχία, με την κατάκτηση της 3ης θέσης του CEV Cup το 2000 και με ένα τεχνικό τιμ γεμάτο πολύπειρους προπονητές. Η ΑΕΚ καλεί όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που επιθυμούν να φορέσουν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και αγαπούν το βόλεϊ να εγγραφούν στις κορυφαίες Ακαδημίες της χώρας και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν από 01/09 και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-22:00 στο βοηθητικό γήπεδο της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, καθώς και στο Σχολικό Γήπεδο του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας (Ιασωνίδου 22).

Για εγγραφές και πληροφορίες: Τηλέφωνα: 210-2584582, Γραφεία ΑΕΚ, Καθημερινά 10:00-18:00. Mails: academies@aek.gr, info@aek.gr. Έλα στην ΑΕΚ, έλα στους κορυφαίους!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X