Δούμας: «Ορατό το 2026 ο Αρης να έχει ένα σύγχρονο γήπεδο»

Δούμας: «Ορατό το 2026 ο Αρης να έχει ένα σύγχρονο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, μίλησε για το νέο γήπεδο του Αρη και τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα έθεσε χρονικό ορίζοντα πενταετίας αν όλα πάνε καλά για την υλοποίηση του έργου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την είδηση του νέου γηπέδου του Αρη: «Χάρηκα που βγήκε η είδηση για το γήπεδο του Αρη. Η προεργασία γίνεται από την αρχή του χρόνου, μου έκανε εντύπωση ότι κρατήθηκε μυστικό τόσο καιρό. Είναι σύνθετο θέμα, μπορούσε να καεί, να σπιλωθεί, οπότε ένα μπράβο σε όλους».

Για την δική του παροχή-βοήθεια στην πόλη: «Πρόθεσή μας μαζί με τον Πάρη Μπίλια είναι να καλύψουμε και να προτείνουμε σχεδιασμό για εγκαταστάσεις της πόλης που θα φέρουν την ανάπτυξη. Δεν ήρθε κάποιος από την πλευρά του Αρη να μας πιέσει ή οτιδήποτε άλλο. Η ιδιότητά μας και η αναγκαιότητα να υπάρξει αναβάθμιση στις εγκαταστάσεις της πόλης, μας ενεργοποίησε περισσότερο να δώσουμε τη βοήθειά μας».

Συμπληρώνοντας για το πρότζεκτ του Αρη: «Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να αναβαθμιστεί η περιοχή αλλά και ο Αρης να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του. Συνεπώς έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος χώρος για να φιλοξενήσει και να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της ομάδας. Βρέθηκε ο χώρος και είναι επαρκής, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Εντοπίστηκε αυτό το οικόπεδο και ένα σενάριο τεχνικό για να υλοποιηθεί. Παρουσιάστηκε το σχέδιο στην κυβέρνηση, υπήρξε σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων και προχωράει το θέμα».

Για τις κινήσεις του Αρη, τις προεργασίες και το οργανωμένο πλάνο για επενδύσεις στην Θεσσαλονίκη: «Νέο γήπεδο στη θέση του παλιού απορρίπτεται αμέσως. Δεν υπάρχει περιθώριο, δεν θα έχεις τις “ανάσες” της η περιοχή. Οι επενδύσεις συμβάλουν στην ανάπτυξη του κοινωνικού ιστού. Μας δίνεται μια ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε… αν όλες αυτές επενδύσεις κουμπώσουν σε αυτό τον σχεδιασμό, οδηγούν τη πόλη σε ένα καλό μέλλον».

Λεπτομέρειες για το γήπεδο του Αρη: «Πρόκειται για ένα οικόπεδο 165 στρέμματα που είναι ικανό να δεχτεί ένα καινούριο γήπεδο με πάρκινγκ. Είναι ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά, το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν άλλοι ιδιώτες σε αυτό το οικόπεδο. Σε 1,5 χρόνο θα έχουμε προεδρικό διάταγμα για να προχωρήσουμε σε υλοποίηση και με τη συμβολή του ΑΣ Άρης και εννοείται του χρηματοδότη Θόδωρου Καρυπίδη, το 2026 δείχνει ορατό να έχει ο Αρης νέο γήπεδο».

ΠΗΓΗ: Libero 107.4 FM

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X