ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα μπουν σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται με αυτούς τους όρους;

Προκλητικός Βιεϊρίνια: «Δεν μετανιώνω για το ''κλέφτες'' στην ΑΕΚ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «βόμβα» του SDNA για την πώληση του Ρόουζ από τον Ολυμπιακό (!) στη Λέγκια Βαρσοβίας, δεν είναι πια μόνο ηθικό θέμα. Αυτή η σχέση Ολυμπιακού-Άρη που επηρεάζει/αλλοιώνει το πρωτάθλημα, επιβάλλεται να τελειώσει!

Δε μιλάμε για μια πληροφορία, ή μια απλή είδηση. Η ιστορία που αποκάλυψε το SDNA με την πώληση του Λίντσει Ρόουζ στην Λέγκια Βαρσοβίας όχι απ’ τον Άρη αλλά απ’ τον Ολυμπιακό, προκαλεί σεισμό πολλών Ρίχτερ στο ποδόσφαιρο! Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως δεν υπήρξε έκπληξη. Ο κόσμος αντιμετώπισε την αποκλειστική πληροφορία της ιστοσελίδας μας, ως κάτι που το περίμενε… Έναν σεισμό ο οποίος ετοιμαζόταν και απλά δεν ξέραμε πότε θα γίνει. Εκεί ακριβώς είναι το τεράστιο πρόβλημα.

Το να φαίνεται κάποιος ηθικός, φαντάζει ρομαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Των λευκών polo, της προπαγάνδας, των «στημένων πρωταθλημάτων» στις ανακοινώσεις, των συκοφαντιών και της λάσπης. Οι νέες μέθοδοι, γιατί το VAR που δεν ήθελαν και δε θέλουν, μετρίασε σημαντικά τις «σφαγές». Η κατάσταση πλέον θυμίζει ιό. Μαθαίνει να αντιδρά με μεταλλάξεις. Το Ελληνικό πρωτάθλημα του 2021-22 επιβάλλεται να γίνει η γραμμή που θα τραβηχτεί. Απ’ αυτούς που θίγονται τα συμφέροντά τους ανοιχτά και απροκάλυπτα.

Διαβάστε περισσότερα για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που δεν πρέπει να μπουν σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται με αυτούς τους όρους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X