Ινφαντίνο: «Αυτό που έγινε στο Βραζιλία - Αργεντινή είναι τρελό»

Ινφαντίνο: «Αυτό που έγινε στο Βραζιλία - Αργεντινή είναι τρελό»
Photo Credits: INTIME

Θέση πήρε για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή πήρε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή, με την εισβολή των αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ινφαντίνο τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι πρέπει να δράσουν ώστε να προστατευτεί το άθλημα, οι Εθνικές ομάδες αλλά και το καλεντάρι, το οποίο είναι ιδιαίτερα πιεσμένο. Ως προς την εισβολή τόνισε ότι αυτές οι καταστάσεις υπερβαίνουν την κρίση του κορονοϊού (η αφορμή για το “ντου” της αστυνομίας) και συνέστησε ψυχραιμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ινφαντίνο:

«Είδαμε το τι έγινε στο παιχνίδι με τις δύο πιο ένδοξες ομάδες στην Αμερική. Είδαμε αξιωματούχους και αστυνομικούς να μπαίνουν στο γήπεδο για να πάρουν συγκεκριμένους παίκτες. Είναι τρελό αυτό που έγινε, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις.

Αυτά τα θέματα ξεπερνούν την κρίση της πανδημίας. Δεν μπορούμε να τους χαροποιήσουμε όλους, αλλά πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε τις καταστάσεις. Αυτές οι καταστάσεις μας δείχνουν ότι πρέπει να προστατεύουμε τους παίκτες και τις Εθνικές ομάδες και να ξανασκεφτούμε το καλεντάρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X