Απάντησε δίχως να... απαντήσει ο Καραπαπάς γα την υπόθεση Ρόουζ (ΦΩΤΟ)

Καραπαπάς: Kαταγγέλει απειλές για τη ζωή του -Η ανάρτηση του
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Ρόουζ, δίχως όμως να πάρει κάποια ουσιαστική θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη αντίδραση από τον επίσημο Ολυμπιακό για το δημοσίευμα περί πώλησης του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια όχι από τον Άρη αλλά από τους «ερυθρόλευκους», ήρθε από τον Κώστα Καραπαπά.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ όμως παρ’ όλο που επέλεξε να πάρει θέση στο ζήτημα δεν έδωσε καμία απάντηση στο ζήτημα, μιλώντας για σπέκουλες από το σάιτ του Σαββίδη, μη παίρνοντας ουσιαστική θέση για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Επειδή συνεχίζεται η παρωδία να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Στις μελλοντικές μεταγραφές μας και πριν από οποιαδήποτε κίνησή μας, εκτός από τα επίσημα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ, θα τα στέλνουμε για έγκριση στον κ. Σαββίδη και το σάιτ του…», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram και καταλήγει:

«Σοβαρευτείτε επιτέλους! Από την κυβέρνηση στην οποία απευθύνεστε μέχρι τον τελευταίο σας οπαδό γελάνε μαζί σας με τις ανοησίες που γράφετε. Είστε παντελώς άσχετοι με την αγορά του ποδοσφαίρου και σπεκουλάρετε σε μια θάλασσα ανοησίας».

Δείτε το story του Κώστα Καραπαπά: 

Απάντησε δίχως να... απαντήσει ο Καραπαπάς γα την υπόθεση Ρόουζ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X