Με φαβορί στην Ευρώπη

Με φαβορί στην Ευρώπη

Οι σημερινές επιλογές του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Εθνική ομάδα θα τα πούμε αύριο, με αφορμή το παιχνίδι της κόντρα στη Σουηδία. Μένουμε απόψε στο πρόγραμμα της ημέρας, όπου αποτελείτε επίσης από αγώνες Εθνικών ομάδων.

ΠΠΚ Ευρώπης

Στο Νορβηγία-Γιβραλτάρ η παρέα του Χάαλαντ έχει δύσκολο όμιλο, καθώς υπάρχουν Ολλανδία, Τουρκία αλλά και το επικίνδυνο Μαυροβούνιο.

Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο να γκελάρει σε ματς σαν το αποψινό, αλλά ίσως της χρησιμεύσει σε πιθανές ισοβαθμίες. Οι ομάδες είναι κοντά και δεν αποκλείουμς την περίπτωση να κριθεί η πρόκριση στη διαφορά τερμάτων. Εκεί όπου μεγάλο πλεονέκτημα θα αποκτήσει κάποιος σκοράροντας πολύ στο πιο εύκολο ματς της διαδικασίας, το εντός με το αδύναμο Γιβραλτάρ. Τέσσερα έφαγε στο εκτός με το Μαυροβούνιο, τρία στο εκτός με τη Λετονία, στο 1.80 το over 4,5 σήμερα.

Εναλλακτικά και κάποιο bet στο να κερδίσει η γηπεδούχος αρκετά κόρνερ είναι ένα σενάριο με αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Αντίθετα ο όμιλος των Γάλλων είναι βατός. Η ομάδα του Ντεσάμπ έχει γκελάρει σε τρία από τα πέντε μέχρι σήμερα ματς, αλλά ακόμη και έτσι δύσκολα δείχνει πως μπορεί να απειληθεί σοβαρά. Αυτό επιτρέπει να μην εισέρχεται και βαθμολογική πίεση στα αποδυτήρια. Σήμερα υποδέχεται τους Φινλανδούς, με τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα να έχουν οδηγήσει σε αρκετά υψηλές τιμές το over. Ξεπερνά το 1.80 σε ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες, τιμή που θεωρούμε πως αρχίζει να αποκτά value..

Σε επίπεδο σημείων, φαβορί σε τιμές που μπορούν να πονταριστούν η Σερβία. Καλό κλίμα, ταλαντούχο ρόστερ και ένα ματς την περασμένη εβδομάδα. Αντίθετα έδωσαν δύο οι Ιρλανδοί, και αμφότερα παίχτηκαν με ένταση ως το φινάλε. Εκεί δέχτηκε τη… μαχαιριά στο εκτός με την Πορτογαλία, εκεί ισοφάρισε τους Αζέρους στο εντός. Μόχθησε, πάλεψε και έχασε ενέργεια.

Κλείνουμε την Ευρωπαϊκή βόλτα με το Σλοβακία-Κύπρος. Πολύ κακή εικόνα για τους Κύπριους, ο Κωστένογλου δεν έχει δώσει τίποτα στην ομάδα που έχασε με κάτω τα χέρια από Μάλτα και Ρωσία. Δύο ματς που δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει, κάτι που περιμένω να ψάξει απόψε στη Σλοβακία. Η λογική μας λέει πως ο Ελληνας τεχνικός δεν θα θέλει να δει την ομάδα του να μένει στο μηδέν σε τρεις αγωνιστικές και θα παρατάξει ένα πιο φιλόδοξο σχήμα σήμερα. Οι Σλοβάκοι έχουν σημαδεμένο για τρίποντο το ματς και επίσης θα πάνε πιο επιθετικά. Το over παίζει ψηλά, σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

Betmarket Επιλογές

Μονά

7/9 –21:45 Νορβηγία-Γιβραλτάρ Over 14,5 κόρνερ (4.75) με 7.4 μονάδες

Δυάδα

7/9 –21:45 Νορβηγία-Γιβραλτάρ Over 4,5 (1.83)

7/9 –21:45 Γαλλία-Φινλανδία Over 3,5 κάρτες (2.01)

Στη δυάδα απόδοσης 3.68 ποντάρισμα 9.6 μονάδες

Δυάδα

7/9 –21:45 Σλοβακία-Κύπρος Over 2,5 (2.05)

7/9 –21:45 Ιρλανδία-Σερβία Over 1,5 Σερβία (2.25)

Στη δυάδα απόδοσης 4.61 ποντάρισμα 7.6 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X