Με την... γίδα στην πλάτη: Μούγκα από Ολυμπιακό και Αρη για το σκάνδαλο με Ρόουζ!

Με την... γίδα στην πλάτη: Μούγκα από Ολυμπιακό και Αρη για το σκάνδαλο με Ρόουζ!

Ούτε κιχ από Ολυμπιακό και Αρη για την... πώληση και την μεταγραφή Ρόουζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες εξελίξεις ήρθαν το βράδυ της Δευτέρας στην επιφάνεια, με την αποκάλυψη πως ο Λίντσεϊ Ρόουζ πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Λέγκια Βαρσοβίας και όχι από τον Αρη.

Δεδομένα λοιπόν, η συγκεκριμένη πληροφορία προκαλεί εύλογες απορίες στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τo sdna τα έγγραφα που υπάρχουν στην πολωνική ομοσπονδία και βάσει της κάρτας μεταβολών του ποδοσφαιριστή, η προηγούμενη ομάδα του Γάλλου αμυντικού αναφέρεται ο Ολυμπιακός και όχι η ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Και οι απορίες είναι πολλές. Ο Λίντσεϊ Ρόουζ είχε πωληθεί στον Ολυμπιακό και δεν έγινε ποτέ γνωστό; Μήπως ο παίκτης ήταν δίχως να έχει ανακοινωθεί δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» στον Άρη την περασμένη σεζόν και ανήκε στους πρωταθλητές Ελλάδος; Και ποιος καρπώθηκε τελικά τις 600.000 ευρώ που λέγεται πως στοίχισε η πώληση του 29χρονου άσου στην Λέγκια, ο Άρης ή ο Ολυμπιακός;

Επίσης, σύμφωνα με το sdna προκύπτει ότι ο Άρης παραχώρησε στον Ολυμπιακό τον Ροζ την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια, την ίδια μέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε με μεγαλύτερη τιμή πώλησης τον Ρόουζ στη Λέγκια!

Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν πως κάτι τέτοιο αν αποδειχθεί θα βάλει νέες… φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ είναι εδώ και καιρό γνωστές, με αλλεπάλληλες συνδέσεις παικτών και… φιλικών, αλλά η παραπάνω είδηση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Επίσης, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η επίσημη ιστοσελίδα του Αρη, δεν ανακοίνωσε ποτέ την παραχώρηση του Ρόουζ στην πρωταθλήτρια Πολωνίας, όπως γίνεται συνήθως και το συγκεκριμένο γεγονός έρχετε να προστεθεί στην… περίεργη αυτή αλυσίδα και της περίεργης σχέσης του Αρη με τον Ολυμπιακό.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X