Ο Ζαγοράκης θέλει Δέλλα για την Εθνική ομάδα!

Υποψήφιος για τον πάγκο της Melbourne Victory ο Τραϊανός Δέλλας
Photo Credits: INTIME

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλει για νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας τον Τραϊανό Δέλλα, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά και τον εμπιστεύεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατά για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος παίζει ο Τραϊανός Δέλλας!

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής της ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί ως συμπαίκτης με το νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη και όπως είναι λογικό ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας, εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια τον «Τράι».

Μάλιστα ο Ζαγοράκης, ήταν έτοιμος να απολύσει τον Τζον Φαν’τ Σιπ μετά το παιχνίδι με το Κόσοβο, βλέποντας την εικόνα της Εθνικής, όμως τον συμβούλεψαν οι συνεργάτες του να μην το κάνει και να ενεργήσει μετά το πέρας της αναμέτρησης με τη Σουηδία.

Πλέον θεωρείται σίγουρη η απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού μετά το παιχνίδι με τους Σκανδιναβούς, ακόμη και αν η Ελλάδα κερδίσει.

Εκτός του «Κολοσσού», στην ατζέντα του προέδρου της ΕΠΟ βρίσκονται και οι Δώνης, Ουζουνίδης, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν στο προσκήνιο και ξένοι προπονητές με ελληνικό παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X