Σοκαριστικό: Ο Αρης δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι πουλήθηκε ο Ρόουζ!

Ροζ: «Κάθε ματς είναι τελικός για να πετύχουμε τον στόχο της δεύτερης θέσης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι όμως, έγινε κι αυτό στην υπόθεση Ρόουζ. Ο Άρης δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι πωλήθηκε ο Γάλλος αμυντικός!

Το SDNA προκάλεσε… σεισμό με τη χθεσινή (6/9) αποκάλυψη για τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος παρά τα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, δεν μεταγράφηκε τελικά από τον Άρη στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά από τον Ολυμπιακό! Απίστευτο -για ορισμένους- πέρα ως πέρα όμως αληθινό.

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που πέρασε απαρατήρητη (;) το προηγούμενο διάστημα, όταν ο Γάλλος αμυντικός μεταπήδησε στην πολωνική ομάδα, είναι ότι ο Άρης ποτέ δεν ενημέρωσε επίσημα, με ανακοίνωσε στο σάιτ της ΠΑΕ δηλαδή, για τη συγκεκριμένη πώληση.

Αναζητώντας κανείς το ιστορικό των ανακοινώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα των “κιτρινίνων”, θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη είδηση. Την 1η Ιουλίου η Λέγκια Βαρσοβίας επισημοποίησε από την πλευρά της την απόκτηση του Ρόουζ, κάτι ανάλογο όμως δεν συνέβη ποτέ από την ελληνική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τη μη ανακοίνωση της πώλησης του Ρόουζ από τον Αρη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X