ΑΕΚ: Ετοιμάζεται να καλύψει το κενό του Λιβάι ο Αμπραμπατ

ΑΕΚ: Ετοιμάζεται να καλύψει το κενό του Λιβάι ο Αμπραμπατ
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα της ΑΕΚ Με τον Ιωνικό, όμως όλα δείχνουν πως ο Νορντίν Αμραμπατ θα καλύψει τη θέση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο εκρηκτικός εξτρέμ βρίσκεται στο τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στο γόνατο και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει το ματς με τον Ιωνικό, κάτι που αφήνει ένα σημαντικό κενό στα δεξιά της επίθεσης.

Με βάση όλα τα δεδομένα, το τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης» αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Άμραμπατ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε αυτή την θέση, παρά το γεγονός πως η φυσική του είναι στην αριστερή μεριά.

Υποψήφιος πάντως είναι και ο Τάνκοβιτς, όμως πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Πηγή: SDNA

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X