«Ο Πολάκης εμβολιάστηκε» λέει ο Τσίπρας

«Ο Πολάκης εμβολιάστηκε» λέει ο Τσίπρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως ο Παύλος Πολάκης έκανε τη πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Open. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είχε πει το φθινόπωρο, ήρθε ο Σεπτέμβρης και εμβολιάστηκε», ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Υπενθύμισα στον Παύλο Πολάκη ότι είχε κάνει δημόσια δήλωση ότι θα εμβολιαζόταν» και συμπλήρωσε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του είπε πως το έκανε το εμβόλιο τελικά. Έκανε την πρώτη δόση με το Pfizer.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι.

Από κει και πέρα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «δυστοκία», από πλευράς Κυβέρνησης και δη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει «μέχρι και ανασχηματισμό».

Επανέλαβε την κριτική περί «ένδειας στελεχών», σχολιάζοντας ότι «φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να βρει άριστα στελέχη ούτε στο κόμμα ούτε στη χώρα» και «επέλεξε να εισάγει άριστους από την Κύπρο».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι βρίσκεται σε «κατάσταση βέρτιγκο και σε αποδρομή» ενώ καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «όσες κινήσεις και να κάνει δε φαίνεται να πετυχαίνει γιατί δεν έχει στόχο».

Κληθείς να σχολιάσει την επιλογή του πρώην Ευρωπαίου επιτρόπου, Χρήστου Στυλιανίδη, ανέφερε ότι είχε μαζί του μια «ειλικρινή σχέση», καθώς παρ’ ότι ανήκει στο κόμμα του Νίκου Αναστασιάδη ήταν «πράγματι ανοιχτό μυαλό», ενώ επισήμανε ότι ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Συμφωνίας των Πρεσπών και της επίλυσης του κυπριακού.

Ωστόσο, εξέφρασε την αμφιβολία του για το κατά πόσο έχει «τις ικανότητες και τις δεξιότητες» να αναλάβει το συγκεκριμένο υπουργείο.

«Έρχεται σε μία κυβέρνηση η οποία έχει επιδείξει αβάσταχτη ελαφρότητα στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων», είπε και τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι «τα πρόσωπα» αλλά ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στις «δομές της πολιτικής προστασίας» στη βάση και της αναφοράς Γκολντάμερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X