The Bachelor: Αυτές θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά (VIDEO)

The Bachelor: Αυτές θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος είναι ο φετινός Bachelor το γνωρίζαμε προ πολλού. Αυτή τη φορά, ο Alpha αποκαλύπτει την ταυτότητα των 21 παικτών που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Εδώ και κάποιες ημέρες, ο πρώην παίκτης του Survivor μας συστήνεται σε στίλ πράκτορα 007, με το τριαντάφυλλο στο χέρι, έτοιμος να διεκδικήσει τον έρωτα μέσα από το ριάλιτι του Alpha. Σήμερα, ο σταθμός αποκαλύπτει τις διαγωνιζόμενες που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά του.

Ο Αλέξης Παππάς λοιπόν είναι ο νέος bachelor. Απέναντί του (ή και πλάι του, εξαρτάται) 21 δυναμικές γυναίκες, τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Οι διαγωνιζόμενες έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου, να διεκδικήσουν τον έρωτα και την καρδιά του πιο δημοφιλούς εργένη.

Γνωρίστε τα κορίτσια του Bachelor στο βίντεο 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X