Μάλλιος: «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ και ελπίζω να τιμήσαμε τον κ. Παπασταμάτη με την παρουσία μας»

Μάλλιος: «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ και ελπίζω να τιμήσαμε τον κ. Παπασταμάτη με την παρουσία μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρης Μάλλιος μίλησε για την συμμετοχή του Διομήδη αλλά και την εικόνα της ΑΕΚ στο «Α. Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου διεθνούς τουρνουά χάντμπολ «Ανδρέας Παπασταμάτης» που διοργάνωσε η ΑΕΚ, ο άσος της ομάδας του Διομήδη Άργους, Χρήστος Μάλλιος, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της Ερασιτεχνικής, φανερώνοντας και τη μεγάλη επιτυχία του τουρνουά.

-Αρχικά, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το τουρνουά και ποια είναι τα συμπεράσματα που βγάλατε ως ομάδα;

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ήρθαμε σε αυτό το τουρνουά για να αποκτήσουμε εμπειρίες από αυτά τα τρία παιχνίδια. Ήταν πολύ χρήσιμα για εμάς παρότι δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, βγάζοντας μόνο χρήσιμα συμπεράσματα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΑΕΚ για την πρόσκληση και ελπίζω να τιμήσαμε τον κ. Παπασταμάτη με την παρουσία μας».

-Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;

«Θεωρώ ότι φέτος θα γίνει ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς το έχουμε ανάγκη. Είναι ευχής έργον να υπάρχουν ανταγωνιστικά παιχνίδια και όλες οι ομάδες να δυναμώνουν. Εμείς ως Διομήδης πάμε βήμα-βήμα και κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο με πρώτο στόχο να μπούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος».

-Ποια είναι η άποψή σου για τη φετινή ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ με την επιστροφή των παικτών της από τραυματισμούς, δυναμώνει ακόμα πιο πολύ και η συμμετοχή της σε παραπάνω ευρωπαϊκή διοργάνωση μόνο καλό μπορεί να της κάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X