Ζλάτκο Χόρβατ: «Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ευρωπαϊκή ομάδα»

Ζλάτκο Χόρβατ: «Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ευρωπαϊκή ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της Μέταλουργκ και πρώτος σκόρερ του τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης της Μέταλουργκ και πρώτος σκόρερ του 2ου Διεθνούς τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», Ζλάτκο Χόρβατ μίλησε για το βραβείο που κέρδισε, αλλά και για την ΑΕΚ.

-Ζλάτκο, πώς αισθάνεσαι για τη συμμετοχή στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»;

«Νιώθω πολύ ωραία. Είναι ευχάριστο να είμαι εδώ στην Αθήνα. Αυτό το τουρνουά για εμάς ήταν αρκετά δύσκολο. Τρία παιχνίδια σε τρεις μέρες, με το τελευταίο να είναι το πιο δυνατό κόντρα στην ΑΕΚ. Φυσικά χάσαμε, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι! Την Πέμπτη ξεκινάμε τις εγχώριες διοργανώσεις εμείς, οπότε ήταν ένα καλό τεστ».

-Πώς είδες την ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα με βάθος και είναι μια πραγματικά καλή και δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα». -Ποιο ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στα παιχνίδια που δώσατε στο τουρνουά; «Το πιο σημαντικό ήταν η άμυνα. Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο δυνατοί και δεν μιλούσαμε πολύ μεταξύ μας. Και το είδαμε στην ανάλυση του παιχνιδιού με αποτέλεσμα στα δύο τελευταία ματς να είμαστε καλύτεροι. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήμασταν πολύ κουρασμένοι μετά από τα σερί παιχνίδια. Αλλά ελπίζω την Πέμπτη, με δύο παραπάνω παιχνίδια, να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

-Αναδείχτηκες και πρώτος σκόρερ…

«Δεν ήθελα να είμαι μόνο ο πρώτος σκόρερ, αλλά ήθελα να είμαι και ο MVP. Αλλά έτσι ήρθαν οι περιστάσεις. Είμαι πάντως χαρούμενος για το βραβείο αυτό και τώρα είμαι προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X