ΑΕΚ: Κάτι ψάχνει στα αριστερά

ΑΕΚ: Κάτι ψάχνει στα αριστερά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει ακόμα το κομμάτι της ενίσχυσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πλέον για την έναρξη του πρωταθλήματος. Εστω και μετ’ εμποδίων – λείπουν όλοι οι διεθνείς, ενώ ο Μιλόγεβιτς δεν έχει δει καν ακόμα τον Τσούμπερ – η ΑΕΚ προετοιμάζεται γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, φαίνεται πως οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν έχουν τελειώσει. Οπως σας είχαμε προϊδεάσει προ ημερών, ακόμα και μετά την απόκτηση του Λάζαρου Ρότα, η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει κάτι καλό στην αγορά των ελεύθερων.

Ολες οι πληροφορίες δείχνουν πως η ΑΕΚ έχει στραφεί στην προοπτική απόκτησης αριστερού μπακ. Αλλωστε, οι περισσότεροι θεωρούν πως το βασικό ερώτημα για την Ενωση της νέας σεζόν, αφορά τη θέση του αριστερού μπακ και την επάρκεια του διδύμου Χατζισαφί – Μιτάι. Ακολουθεί η θέση «8», όπου ναι μεν υπάρχουν οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ακόμη δεν πείθουν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X