Λάμπρος Χούτος: Γιατί χώρισε μια βδομάδα πριν τον γάμο – Τι λέει η Ματίνα Ζάρα

Λάμπρος Χούτος: Γιατί χώρισε μια βδομάδα πριν τον γάμο – Τι λέει η Ματίνα Ζάρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα, μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο μόλις μια εβδομάδα πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε το ζευγάρι που τελικά οδήγησαν και στη ρήξη.

«Το καλοκαίρι είχαμε πάει στη Σκιάθο, μετά στη Ρώμη και είχαμε κολλήσει κορωνοϊό. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί το πέρασα ήπια αλλά ο Λάμπρος το πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Οπότε περάσαμε ένα πολύ δύσκολο πράγμα εκείνη την περίοδο» είπε αρχικά, μιλώντας στο Mega.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματα μας, τα οποία με τον καιρό φούντωσαν και καταλάβαμε, έστω και μια εβδομάδα πριν από τον γάμο, πως θα ήταν καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους» συνέχισε.

«Έχουμε μιλήσει ξανά μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα αφού γυρίσαμε και οι δυο και το λήξαμε σε πάρα πολύ όμορφο, φιλικό και ανθρώπινο επίπεδο. Μπορείς να πεις και πως χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα τα οποία όταν βλέπεις πως εσύ και ο άνθρωπος σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, τα συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Καλύτερα να προλάβουμε τον γάμο, να είμαστε και οι δύο καλά και συνεχίζεται η ζωή» εξήγησε η Ματίνα Ζάρα.

Χούτος – Ζάρα: Πώς ανακοίνωσαν την ακύρωση του γάμου τους

«Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά. Οι γονείς και των δυο μας είναι δίπλα μας» είπε.

«Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά» είπε η Ματίνα ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα επανασύνδεσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X