ΑΕΚ: «Εγγύηση» κάτω από τα δοκάρια Μπουκοβίνας και Άντζελιτς!

ΑΕΚ: «Εγγύηση» κάτω από τα δοκάρια Μπουκοβίνας και Άντζελιτς!
Photo Credits: INTIME

Οι δύο τερματοφύλακες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα τελευταία φιλικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια θέση στην οποία ανανεώθηκε ριζικά φέτος η ΑΕΚ είναι αυτή του τερματοφύλακα. Η αποχώρηση των Μπάουερ, Κοσάνοβιτς και Μπαμπατζανίδη που παραχωρήθηκε δανεικός, έφερε δύο υψηλού επιπέδου τερματοφύλακες που έχουν δείξει ήδη την κλάση τους στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας.

Πέτρος Μπουκοβίνας και Γκόραν Άντζελιτς πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και στο πρόσφατο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» με τον Δημήτρη Δημητρούλια να τους μοιράζει το χρόνο με ένα ημίχρονο στον καθένα στα τρία παιχνίδια με Διομήδη, Ανόρθωση και Μέταλουργκ.

Τόσο ο Μπουκοβίνας όσο και ο Άντζελιτς πραγματοποίησαν πολλές επεμβάσεις, ήταν εκεί όταν χρειαζόταν η ομάδα και με την ηρεμία και την εμπειρία τους καθοδήγησαν σωστά την άμυνα. Η παρουσία τους εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλη την αμυντική λειτουργία με τους δύο παίκτες να επιβεβαιώνουν με το …καλημέρα τις προσδοκίες των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον τρίτο νεαρό τερματοφύλακα, Παπαδόπουλο που προωθήθηκε από τους Εφήβους για να συμπληρώσει την τριάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X