Μαγεία από Τσιάρτα, περίπατος για την ΑΕΚ (VIDEO)

Μαγεία από Τσιάρτα, περίπατος για την ΑΕΚ (VIDEO)

Αγώνας ομίλου που δεν έμεινε στην ιστορία τόσο για το σκορ της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού, όσο για το γκολ του Βασίλη Τσιάρτα από 50 μέτρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις αγωνιστικές ικανότητες του Βασίλη Τσιάρτα, ότι και να ειπωθεί μοιάζει λίγο. Ενας ποδοσφαιριστής με σπάνια τεχνική κατάρτιση, που έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό σε χρόνια που δεν υπήρχε καν ο όρος Ελληνας παίκτης, που χάρισε στο κοινό της ΑΕΚ ορισμένες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Oπως αυτή που έκανε μια μέρα σαν σήμερα του 2001, στο ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Η ΑΕΚ νίκησε με 5-1, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Το γκολ του Βασίλη Τσιάρτα από τα 40 μέτρα δεν θα το ξεχάσουν όσοι το είδαν, γιατί ήταν ένα ποίημα. Μια μοναδική έμπνευση, που μόνο ο Τσιάρτας μπορούσε να έχει και να κάνει πράξη. Συνολικά, εκείνο το απόγευμα ο «μάγος» σκόραρε τρεις φορές, αλλά και σέρβιρε από ένα γκολ στους Νάβας (τον τέσταρε ο Σάντος, αλλά δεν «ψηνόταν) και ο Φερούζεμ (όταν ακόμα δεν είχε γίνει φανερό τι περίπτωση ήταν).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X