Βραζιλία-Αργεντινή: Διακοπή στο 6ο λεπτό και εισβολή της αστυνομίας λόγω κορωνοϊού (VIDEO)

Βραζιλία-Αργεντινή: Διακοπή στο 6ο λεπτό και εισβολή της αστυνομίας λόγω κορωνοϊού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο σκηνικό στο Βραζιλία-Αργεντινή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες εικόνες στο Βραζιλία-Αργεντινή, με τους φόβους για τα χειρότερα να επιβεβαιώνονται!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι Εμιλιάνο Μαρτίνεθ, Εμιλιάνο Μπουέντια (Άστον Βίλα) και Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ) μπήκαν κανονικά στη «χώρα του καφέ» με την αποστολή της «αλμπισελέστε», παρότι όσοι έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία στη Βραζιλία πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, άλλωστε, στην αποστολή της Βραζιλίας δεν κλήθηκαν οι παίκτες από την Premier League, δηλαδή οι Τιάγκο Σίλβα, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Φαμπίνιο, Άλισον, Έντερσον, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Φρεντ, Ραφίνια και Ριτσάρλισον.

Οι «τέσσερις» της Αργεντινής, ωστόσο, έδωσαν κανονικά το «παρών». Πώς μπήκαν τώρα στη Βραζιλία; Από τη Βενεζουέλα είναι η απάντηση! Η Αργεντινή στις 3 του μήνα έπαιξε στο Καράκας με τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ομάδα του Σκαλόνι να επικρατεί 3-1. Στα ταξιδιωτικά έγγραφα των τεσσάρων, λοιπόν, αλλά και των υπολοίπων, φαίνεται ως χώρα εισόδου η Βενεζουέλα!

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X