Εθνική ομάδα: Βασικός ο Τζαβέλλας στο Κόσοβο -Εκπλήξεις από Φαν'τ Σιπ

Εθνική ομάδα: Βασικός ο Τζαβέλλας στο Κόσοβο -Εκπλήξεις από Φαν'τ Σιπ
Photo Credits: INTIME

Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανέλα βασικού για τον Γιώργο Τζαβέλλα στο ματς της Ελλάδας με το Κόσοβο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενδεκάδα με την οποία παρατάσσει την Εθνική Ελλάδας στην Πρίστινα κόντρα στο Κόσοβο (21:45, OPEN TV) ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος έχει να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες, δίνει φανέλα βασικού στον Τάσο Δουβίκα, σε μία… έκπληξη με βάση και την κρισιμότητα της επίσημης αναμέτρησης στον δρόμο προς τα γήπεδα του Κατάρ.

Έκπληξη δεν ήταν, ωστόσο, για την ίδια την ομάδα, καθώς ο Φαν’τ Σχιπ είχε δοκιμάσει στην προπόνηση τόσο τον Δουβίκα όσο και τον Γιαννούλη και αμφότεροι κερδίζουν τελικά το στοίχημα της ενδεκάδας.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την Εθνική να παίζει 3-5-2 σε αμυντική διάταξη, το οποίο σε φάση επίθεσης θα γυρίζει σε 4-2-3-1.

Οι Μαυροπάνος, Τζαβέλλας και Γιαννούλης θα είναι οι τρεις πίσω, έχοντας τον Ανδρούτσο σε όλη την πτέρυγα δεξιά και τον Τσιμίκα αντίστοιχα στα αριστερά.

Σιώπης και Μπουχαλάκης θα είναι το δίδυμο στα χαφ στη μεσαία γραμμή, ο Μπακασέτας θα έχει ρόλο επιτελικού και στην επίθεση Παυλίδης και Δουβίκας, με τον πρώτο να αναμένεται να αγωνίζεται περισσότερο στα πλάγια, κάτι που θα διαπιστωθεί με ακρίβεια αφού ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η Εθνική Ελλάδας «καίγεται» για το τρίποντο κόντρα στο Κόσοβο, θέλοντας να εξαντλήσει τα περιθώρια πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X