Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Αφήστε στον πάγκο τον υπέρβαρο Νεϊμάρ»

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Αφήστε στον πάγκο τον υπέρβαρο Νεϊμάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ έχει εμφανιστεί πιο… «στρογγυλός» τη φετινή σεζόν. Έχοντας αγωνιστεί μόλις 66 ματς φέτος με την Παρί, είναι φανερά εκτός φόρμας και η απόδοσή του στο ματς με τη Χιλή την Τετάρτη ήταν απογοητευτική.

ΜΜΕ και φίλαθλοι στη Βραζιλία καλούν τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τίτε, να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον 29χρονο άσο για τον αποψινό αγώνα με την Αργεντινή στο Σάο Πάουλο. «Είναι υπέρβαρος και σε κακή κατάσταση», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο Τίτε υπερασπίστηκε τον Νεϊμάρ σε δηλώσεις του. «Όλοι οι παίκτες στην εκκίνηση της σεζόν είναι επηρεασμένοι και ο Νεϊμάρ δεν αποτελεί εξαίρεση. Συμβαίνει σε όλους, σε κάποιους περισσότερο σε άλλους λιγότερο», ανέφερε.

Πάντως ο Τύπος δεν αποδέχεται τις δικαιολογίες και θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος άσος έχει… χαλαρώσει τα τελευταία χρόνια και προσέχει πολύ λιγότερο το σώμα του δίνοντας έμφαση όχι στην καριέρα του, αλλά στην καλοπέραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X