Μπενζεμά: «Ηθελα από φέτος τον Εμπαπέ στην Ρεάλ»

Μπενζεμά: «Ηθελα από φέτος τον Εμπαπέ στην Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Μπενζεμά τόνισε πως θα ήθελε από τη φετινή σεζόν συμπαίκτη τον Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του ότι τη νέα χρονιά, ο Γάλλος φορ της Παρί Σεν Ζερμέν θα ενταχθεί τελικά στο ρόστερ των «μερένγκες».

Η Γαλλία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φέρνοντας έτσι για δεύτερη σερί αγωνιστική ισοπαλία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Καρίμ Μπενζεμά ρωτήθηκε για το σήριαλ του Κιλιάν Μπαπέ σε αυτή τη θερινή μεταγραφική περίοδο, τονίζοντας πως θα τον ήθελε από φέτος στο πλάι του, στην κορυφή της επίθεσης στην Ρεάλ.

Ο 33χρονος φορ των Μαδριλένων, πάντως δεν χάνει την ελπίδα του για την μεταγραφή του συμπατριώτη του στους «μερένγκες», τονίζοντας πως αργά ή γρήγορα, ο Μπαπέ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη.

«Μακάρι να ερχόταν από φέτος στην Ρεάλ. Τον ήθελα. Δεν έγινε, αλλά κάποια μέρα θα αγωνίζεται για την Ρεάλ. Θα το πω ξανά. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, ήταν το σχόλιο του Μπενζεμά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X