Αγουέρο: «Ολη μέρα μιλάμε για τον Εμπαπέ και την Ρεάλ, φτάνει» (VIDEO)

Αγουέρο σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Δεν πάω πουθενά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, με το γεγονός ότι στην Ισπανία το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ είναι καθημερινά πρώτο στην επικαιρότητα.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί , παρέμεινε κάτοικος Παρισιού κι γι’ αυτή τη σεζόν παρά τις όποιες προσπάθειες κατέβαλε η Ρεάλ για τον αποκτήσει. Οι Μαδριλένοι πάντως δεν το βάζουν κάτω και σκοπεύουν να να χτυπήσουν και πάλι την πόρτα του Μπαπέ σε λίγους μήνες, προσφέροντας του μυθικό συμβόλαιο.

Το όνομα του 22χρονου αστέρα παραμένει πρώτο στην επικαιρότητα της Ισπανίας κι αυτό φαίνεται πως δεν χαροποιεί και ιδιαίτερα τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο.

Ο 33χρονος επιθετικός των «μπλαουγκράνα», φιλοξενήθηκε σε stream του πολύ καλού του φίλου και streamer, Ιμπάι Λανός, ο οποίος θέλησε να πάρει τη γνώμη του Αγουέρο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μπαπέ στην Ρεάλ.

«Κάθε μέρα μιλάμε για τον Μπαπέ και για το αν θα πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ. Μπαμπέ, Μπαμπέ, Μπαμπέ συνέχεια… Ηρθε; Οχι. Φτάνει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο, δείχνοντας ενοχλημένος με την όλη υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X