Εμειναν με τη… γλύκα για τον Αμραμπατ

Εμειναν με τη… γλύκα για τον Αμραμπατ
Photo Credits: INTIME

Δεν μπορούν να χωνέψουν στον ΠΑΟΚ πως έχασαν τον Νορντίν Αμραμπατ και τώρα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτές τις μέρες καμαρώνουμε για την παρουσία του Νορντίν Αμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση, είναι πως εκείνοι που…σκάνε περισσότερο, είναι στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.

Μη σας κάνει καμία εντύπωση. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κινήθηκε περιορισμένα στις μεταγραφές, αλλά έψαχνε απεγνωσμένα για ευκαιρίες. Για παίκτες που θα ήταν ιδανικά ελεύθεροι και θα μπορούσαν να μπουν στην εξίσωση του ΠΑΟΚ, που μπορεί να προσφέρει κάποια καλά συμβόλαια. Προσθέστε δε, πως ο Λουτσέσκου είχε άριστη γνώση για τον Μαροκινό άσο της ΑΕΚ, τόσο από την πολυετή παρουσία του στα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης, όσο και από την κοινή τους παρουσία στα Εμιράτα.

Στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν να μπουν σφήνα στη διεκδίκηση του Αμραμπατ, αλλά η ΑΕΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση ενήργησε αστραπιαία και δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Ετσι, μετά τις διαδοχικές πόρτες που έφαγαν στο λιμάνι για τους Τζαβέλλα και Βράνιες, έμειναν με τη γλύκα και στη Θεσσαλονίκη για τον Αμραμπατ. Η ΑΕΚ πήρε έναν παίκτη με εμπειρία, προσωπικότητα και έτοιμο να μπει και να παίξει άμεσα. Είναι μάλιστα σημαντικό, πως ο Αμραμπατ έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα, να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς της ομάδας.

Ο Insider

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X