Μεγάλη πρόκληση απόψε για Τσούμπερ κόντρα στην Ιταλία

Σούπερ Τσούμπερ: Εδωσε τη φανέλα του σε μικρό φίλο της ΑΕΚ, αμέσως μετά την αλλαγή του στο Ελβετία-Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία, στη Βασιλεία (COSMOTE Sport 3, 21:45)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος, το βλέμμα του κόσμου της ΑΕΚ, στρέφεται και στην αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία, όπου αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο άσος της ΑΕΚ, θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Εθνική του ομάδα στη νίκη, έτσι ώστε να πλησιάσουν την ομάδα του Μαντσίνι στον 1 βαθμό από την κορυφή και να πάρουν το πάνω χέρι για την πρόκριση, από τη στιγμή που οι Ελβετοί έχουν και 2 παιχνίδια λιγότερα.

Ο Τσούμπερ, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα σχέδια του Μουράτ Γιακίν, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο φιλικό με την Εθνική μας ομάδα, όπου ήταν εκείνος που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, θα ξεκινήσει και σήμερα στο βασικό σχήμα των Ελβετών, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Είτε θα αγωνιστεί ως ελεύθερος, σε σύστημα 3-5-2 παίζοντας δίπλα στον Σεφέροβιτς, έχοντας όμως απόλυτη ελευθερία κινήσεων, είτε θα κινείται ως δεκάρι με τους Σεφέροβιτς – Βάργκας στην επίθεση.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X