H Eθνική και τα 2 φαβορί

H Eθνική και τα 2 φαβορί

Οι σημερινές επιλογές του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα βραδιά Εθνικής ομάδας, σε κρίσιμη έξοδο στο Κόσοβο. Με τα δύο προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα είναι η έλλειψη ρυθμού και η πίεση. Για το 1/3 της ενδεκάδας της οι επίσημοι αγώνες στο πρωτάθλημα της χώρας τους δεν έχουν αρχίσει, μετά τις τραγελαφικές καταστάσεις στη Σούπερ Λιγκ.

Η πίεση έρχεται από τη νίκη της Σουηδίας επί των Ισπανών. Δεν μπορεί ο βασικός σου αντίπαλος να κερδίζει το μεγάλο φαβορί του ομίλου και εσύ να σπαταλάς βαθμούς στο Κόσσοβο.

Η Εθνική έχει τον ρόλο του φαβορί, δίχως 100% ρυθμό και με πίεση πάνω της. Δυσκολεύομαι να ποντάρω υπέρ της με αυτές τις συνθήκες. Ειδικά όταν παρά τη βελτίωση δημιουργικά, λείπει η εκτελεστική ικανότητα από το υπάρχων ρόστερ. Ο άνθρωπος δηλαδή με το εύκολο γκολ.

Πρώτη στάση στο Μόναχο, Γερμανία-Αρμενία. Εντός έδρας επίσημο ντεμπούτο για τον Φλικ και τη νέα Εθνική Γερμανίας που θέλει να φτιάξει. Κόντρα στο Λιχτενστάιν είχε τεράστιο ποσοστό κατοχής μπάλας, κόρνερ και τελικές ενέργειες, αλλά έμεινε στο 0-0. Νομίζω σήμερα ήρθε η ώρα του ξεσπάσματος. Η Αρμενία δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας, μετά το 0-0 στα Σκόπια όπου άφησε πολλά αποθέματα ενέργειας. Ο Καπαρός είναι έμπειρος προπονητής και πιστεύω πως θα ρίξει το βάρος στο να εξασφαλίσει το τρίποντο την Τετάρτη, όταν υποδέχεται το Λιχτενστάιν στο τρίτο σερί ματς της εβδομάδας.

Σε νορμάλ επίπεδο για να χωρέσει σε ένα παρολί το 1.75 στο over 3,5. Προσωπικά θα κυνηγήσω τα πολλά γκολ και τα πολλά κόρνερ, ψάχνοντας αποδόσεις από 4 μονάδες και άνω.

Παρόμοιο σκορ προβλέπω και στο Ρουμανία-Λιχτενστάιν. Εγραψα για το νεανικό, ταλαντούχο, ρόστερ των Ρουμάνων και λίγες μέρες πριν, όταν πληρωθήκαμε το διπλό στην Ισλανδία. Το Λιχτενστάιν έκανε υπερπροσπάθεια με τους Γερμανούς και δεν νομίζω πως θα έχει αποθέματα ενέργειας σήμερα.

BetMarket Επιλογές

Δυάδα

5/9 –21:45 Γερμανία-Αρμενία Over 4 (2.05)

5/9 –21:45 Ρουμανία-Λιχτενστάιν Over 4  (2.04)

Στη δυάδα απόδοσης 4.18 ποντάρισμα 8.5 μονάδες

*Στο ποντάρισμα στο over 4 το στοίχημά μας χάνει αν σημειωθούν 1,2 ή 3 γκολ στον αγώνα. Κερδίζει αν μπουν από 5 γκολ και πάνω, ενώ αν η αναμέτρηση λήξει με ακριβώς 4 τέρματα το ποντάρισμά μας επιστρέφεται.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X