Θεοδωρικάκος: Θέλουμε αστυνομία φιλική στην κοινωνία- Ενίσχυση παρουσίας στις γειτονιές (VIDEO)

Θεοδωρικάκος: Θέλουμε αστυνομία φιλική στην κοινωνία- Ενίσχυση παρουσίας στις γειτονιές (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις προτεραιότητες της ελληνικής αστυνομίας που δεν είναι άλλη από την προστασία του πολίτη περιέγραψε ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως σημείωσε, βασικός στόχος του αποτελεί η αστυνομία να είναι φιλική προς την κοινωνία, αλλά και να ενισχυθούν οι περιπολίες στις γειτονιές, ενώ ξεκαθάρισε ότι το σώμα βρίσκεται σε απόλυτη επαγρύπνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει τις παράνομες μεταναστευτικές ροές.

«Η προστασία του πολίτη είναι απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, γιατί αν οι πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε ευημερία. Επομένως σηκώνουμε τα μανίκια κι επιταχύνουμε τις δράσεις μας με την ελληνική αστυνομία.

Θέλουμε αστυνομία φιλική προς την κοινωνία και τους νέους, αστυνομία που θα διασφαλίσει την ασφάλεια και θα είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικάκος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X