Λουκάκου: «Θα άφηνα την Ιντερ, μόνο για την Τσέλσι»

Premier League: «Ορθια» η Τσέλσι στο Ανφιλντ, 1-1 με τη Λίβερπουλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την ευγνωμοσύνη του στην Ιντερ, αλλά και την αγάπη του στην Τσέλσι, εξέφρασε ο Ρομέλου Λουκάκου σε συνέντευξη που έδωσε στο «VTM Nieuws»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου, από την Ιντερ στην Τσέλσι έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν μία από τις σημαντικότερες κινήσεις της πρόσφατης μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα ήταν και ο λόγος για να στραφούν εναντίων του οι οπαδοί των «Νεραντζούρι», οι οποίοι τον έκριναν γι’ αυτή του την κίνηση, ενώ τον χαρακτήρισαν και φιλοχρήματο.

Μιλώντας στο «VTM Nieuws» για την επιστροφή του στους «Μπλε», ο Λουκάκου, σημείωσε:

«Συνειδητοποίησα ότι το ενδιαφέρον της Τσέλσι ήταν σοβαρό, μόνο όταν έκανε την τρίτη προσφορά της. Θα άφηνα την Ιντερ, μόνο για την Τσέλσι. Αρχικά, προσέφεραν 100 εκατομμύρια ευρώ, μετά 105 εκατομμύρια ευρώ και στην συνέχεια, 105 εκατομμύρια ευρώ και τον Μάρκος Αλόνσο. Επειτα, η προσφορά αυξήθηκε στα 110 εκατομμύρια ευρώ και τον Νταβίντε Ζαπακόστα, αλλά η Ιντερ απάντησε αρνητικά. Δεν ήθελα να γυρίσω την πλάτη στην Ιντερ, αφού με έβγαλε από την αφάνεια, όταν ήμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από μία προπόνηση, πήγα στο γραφείο του προπονητή, Σιμόνε Ιντζάγκι. Δεν ήθελα να χαλάσω την ατμόσφαιρα γιατί το μυαλό μου, δεν ήταν πλέον στο Μιλάνο αλλά στο Λονδίνο. Και του ζήτησα, να βρεθεί μία συμφωνία με την Τσέλσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X