Μπαρτσελόνα: Το εντυπωσιακά υψηλό συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Γκριεζμάν!

Equipe: «Ο Γκριεζμάν πιστεύει ότι δεν έκανε σωστή επιλογή με την Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ενα ποσό κοντά στα 95 εκατομμύρια ευρώ θα έβαζε στην τσέπη του σε βάθος πενταετίας ο Αντουάν Γκριεζμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα πηγαίνουν… απ’ το κακό στο χειρότερο και μέρα με τη μέρα, αντιλαμβανόμαστε τους λόγους.

Αν σκεφτόμασταν με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, μετά τη φυγή του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα δεν είχε κανένα λόγο να αφήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν να φύγει.

Για την ακρίβεια, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η σεζόν που διανύουμε ίσως να ήταν η πιο ορθολογική -ποδοσφαιρικά- χρονιά για τον Γάλλο, από τη στιγμή που θα μπορούσε επιτέλους να αγωνιστεί στη θέση ακριβώς πίσω από τον επιθετικό.

Ωστόσο, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για καθαρά οικονομικούς λόγους. Ο 30χρονος άσος, λοιπόν είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2019 5ετες συμβόλαιο προέβλεπε συνολικές αποδοχές ύψους 95 εκατ. ευρώ, ενώ προβλεπόταν αύξηση των αποδοχών του ανά 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Συγκεκριμένα, την σεζόν 2019/20 ο Γκριεζμάν εισέπραξε 17 εκατ. ευρώ, ενώ την σεζόν 2020/21 (πέρυσι δηλαδή) 18 εκατ. ευρώ, την σεζόν 2021/22 προβλεπόταν να εισπράξει 19 εκατ. ευρών, την σεζόν 2022/23 θα έπαιρνε 20 εκατ. ευρώ και την σεζόν 2023/24 οι αποδοχές του θα έφταναν τα 21 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο συμβόλαιο υπήρχαν και κάποια μπόνους που θα έπαιρνε ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών του, τους τίτλους που θα κατακτούσε η ομάδα και ατομικά βραβεία.

Για την ιστορία πάντως, όταν ο Γκριεζμάν αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο για την Μπαρτσελόνα είχε δεχθεί μείωση των ετήσιων αποδοχών του, αφού το συμβόλαιό του με τους «Ροχιμπλάνκος» προέβλεπε ετήσιες αποδοχές ύψους 21 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X