«Τσεκάρει» Παπανικολάου η ΑΕΚ

«Τσεκάρει» Παπανικολάου η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου, που κλήθηκε στην εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία, εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου εξετάζει η ΑΕΚ.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε, με την «Ενωση» να έχει κινηθεί πολύ δυναμικά σε αυτή, ωστόσο ο σχεδιασμός της ομάδας δεν σταματάει εδώ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχνουν παίκτες οι οποίοι θα προσδώσουν ποιότητα στο ρόστερ και ταυτόχρονα θα ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο.

Μία τέτοια περίπτωση σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», είναι ο Γιάννης Παπανικολάου. Πρόκειται για τον 23χρονο κεντρικό χαφ, που αγωνίζεται στην Ράκοφ Τσεστοχόβα. Με την πολωνική ομάδα δεσμεύεται μέχρι το 2025, πέρσι κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο (και τερμάτισε στο -5 από την πρωταθλήτρια Λέγκια) και φέτος είναι βασικός μετρώντας ήδη 10 συμμετοχές.

Ο Παπανικολάου, έκανε ξανά «γκελ» στο ελληνικό κοινό μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα, από τον Φαν’τ Σιπ. Η κλήση αυτή βέβαια ήρθε ως κάτι φυσικό για τον 23χρονο χαφ, ο οποίος αγωνίζεται ως βασικός στην Πολωνία και μάλιστα με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ποιος είναι ο Γιάννης Παπανικολάου

Ο γεννημένος το Νοέμβριο του 1998 στην Αθήνα, Γιάννης Παπανικολάου, εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ σε ηλικία 13 ετών. Η παρουσία του στην Ένωση διήρκεσε ως το 2014 όταν και αποφάσισε να μετακομίσει στα Χανιά προκειμένου να φορέσει την φανέλα του Πλατανιά.

Εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας και τον Απρίλιο του 2017, με προπονητή τότε τον Γιώργο Παράσχο, πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο αγωνιζόμενος για 9 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στον Πλατανιά έμεινε γι’ ακόμη 3 χρόνια, ακολουθώντας την ομάδα και στη Football League, ώσπου στα 20 του χρόνια επέστρεψε στην πρώτη εθνική κατηγορία, για λογαριασμό αυτή τη φορά του Πανιωνίου.

Στους Νεοσμυρνιώτες πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν με περισσότερες από 30 συμμετοχές σε Super League Interwetten και Κύπελλο Ελλάδος.

Ο υποβιβασμός ωστόσο του Πανιωνίου στην Γ’ εθνική τον… έστειλε στην Πολωνία και στην ιστορική μεν αλλά άσημη Ρακόφ.

Η πολωνική ομάδα βρισκόταν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην πρώτη κατηγορία μετά από απουσία 21 ετών και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τα όσα θα πετύχαινε στο μέλλον.

Με τη Ρακόβ λοιπόν, ο Παπανικολάου την πρώτη χρονιά πήρε λίγες συμμετοχές, όμως η ομάδα έκανε μία εξαιρετική χρονιά (την κορυφαία χρονιά στην ιστορία του συλλόγου), από τη στιγμή που η ομάδα του Ελληνα διεθνή κατέκτησε το Κύπελλο και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Φέτος η σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά, με την ομάδα του Παπανικολάου να κατακτά το Σούπερ Καπ στα πέναλτι (ο Παπανικολάου αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι), ενώ έφτασαν ένα βήμα από την είσοδό τους στο Conference League. Μέχρι στιγμής ο Ελληνας άσος είναι βασικός μετρώντας ήδη 10 συμμετοχές, κάτι που τον οδήγησε στην Εθνική ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X