Μπουκοβίνας: «Η σκέψη μας στον Χρήστο, δεν μπορέσαμε να χαρούμε την εμφάνιση»

ΑΕΚ: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο κορυφαίος της ΑΕΚ, Πέτρος Μπουκοβίνας στάθηκε στον τραυματισμό του Χρήστου Κεδέρη που επισκίασε την σημερινή αναμέτρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 34-24 της Ανόρθωσης για τη 2η μέρα του Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «Α. Παπασταμάτης» και έκανε το «2×2». Η «Ένωση» ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση.

Από τους κορυφαίους του αγώνα ήταν ο Πέτρος Μπουκοβίνας που μέτρησε διψήφιο αριθμό αποκρούσεων. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο aek.gr για τη νίκη της ομάδας, ευχήθηκε περαστικά στον Χρήστο Κεδέρη, ενώ αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει αποκτήσει η ΑΕΚ σε όλη την Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η σκέψη μας είναι στον Χρήστο Κεδέρη. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε αυτήν την ωραία εμφάνιση. Δεύτερο ματς σερί δώσαμε πολύ ενέργεια, κάτι που αλλάξαμε σε σχέση με χθες. Δεν μπορούμε να το χαρούμε τόσο. Ελπίζουμε να είναι καλά».

-Πέτρο πώς σου φαίνεται η επιστροφή σου στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, μετά από χρόνια στο Λουξεμβούργο;

«Η ΑΕΚ πλέον είναι στην Ευρώπη γνωστή, με τις εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια. Όλη η Ευρώπη έχει ακούσει τη δουλειά που γίνεται και έχει μπει σε μια ευρωπαϊκή ελίτ. Δουλεύουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα».

-Θεωρείς ότι υπάρχει μεγάλο βάρος στην ομάδα μετά την κατάκτηση και του τρεμπλ την περασμένη σεζόν;

«Το νταμπλ στην Ελλάδα είναι ο μεγάλος στόχος μας. Το επίπεδο στην Ευρώπη έχει αλλάξει, δεν είναι ίδιο με το EHF European Cup. Έχουμε πει, όπως λέει και ο προπονητής, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να θέσουμε νέες βάσεις. Όσο δύσκολο να ανέβεις στην κορυφή, ακόμα πιο δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Αυτό είναι σε όλα τα αθλήματα, κανόνας. Προσπαθούμε να βάλουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Ήρθε και ο Σοφιάνε, μας βοήθησε όσο μπορούσε σήμερα. Θα εγκλιματιστεί και το παιδί».

-Τέλος, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον οργανισμό της ΑΕΚ;

«Σχεδόν με όλο το σταφ έχω ξαναδουλέψει μαζί. Ήξερα τη δουλειά που γίνεται, ήταν όλα όπως τα περίμενα. Καθημερινή δουλειά και συνεχίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X