Εύκολη νίκη για τη Ρωσία (0-2) μέσα στην Κύπρο (VIDEO)

Εύκολη νίκη για τη Ρωσία (0-2) μέσα στην Κύπρο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ρωσία νίκησε 2-0 την Κύπρο εκτός έδρας και έκανε... τελικό την αναμέτρηση των Κροατών στη Σλοβακία το βράδυ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ελπίδες για καλή πορεία της Εθνικής Κύπρου στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που δημιουργήθηκαν μετά την συγκομιδή τεσσάρων βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αποδείχθηκαν φρούδες.

Μετά την ηχηρή σφαλιάρα που δέχθηκε η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου στη Μάλτα ηττήθηκε 2-0 από τη Ρωσία στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική, και παρέμεινε στον πάτο του 8ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς.


Το παραμύθι της διάκρισης για την Κύπρο είχε και αρκούδα, όπως είναι το προσωνύμιο της εθνικής Ρωσίας η οποία πήρε τη νίκη με τέρματα των Γερόχιν (6′) και Ζεμαλεντίνοφ (55′) με τον Σμόλοφ να πιστώνεται τις ασίστ και των δύο τερμάτων.

Η ανανεωμένη ομάδα του Βαλερί Καρπίν έδειξε τα δόντια της απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου που εμφανίστηκε με κενά διαστήματα στο παιχνίδι της, τρανταχτές αδυναμίες στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι και μοιραία ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, τέταρτο εάν προστεθούν και τα φιλικά του περασμένου Ιούνη με Ουγγαρία και Ουκρανία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X