Πετούσε «φωτιές» η ΑΕΚ- Νίκησε και την Ανόρθωση με 34-24!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ανόρθωση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε το δύο στα δύο στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» επικρατώντας και της Ανόρθωσης με 34-24

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ διπλασίασε τις νίκες της στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» επικρατώντας και της Ανόρθωσης με 34-24

Η «Ένωση» για δεύτερο σερί παιχνίδι έδειξε την κλάση της στην επίθεση δείχνοντας παράλληλα και πολύ καλά αμυντικά στοιχεία τα οποία και δουλεύει όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας. Με ξεσπάσματα κατά διαστήματα η ΑΕΚ πήρε γρήγορα ασφαλές προβάδισμα στο σκορ και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να φτάσει στην τελική επικράτηση. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα ο προπονητής του «Δικεφάλου» έκανε πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε και ο Αλγερινός Σοφιάν Μπεντζιλαλί ο οποίος πέτυχε και το πρώτο του γκολ.

Καταιγιστική στην επίθεση, ανίκητος Μπουκοβίνας

Η ΑΕΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι κάνοντας γρήγορα το 4-0 στο σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ασταμάτητοι στην επίθεση με τους Τζηρά και Κεδέρη να οδηγούν την ομάδα στο σκοράρισμα και σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του Πέτρου Μπουκοβίνα έκαναν το 6-1. Μετά το ξέφρενο πεντάλεπτο η ΑΕΚ έριξε και πάλι ταχύτητα με την Ανόρθωση να εκμεταλλεύεται τον ρυθμό του αγώνα και με τέσσερα σερί τέρματα να μειώνει σε 7-5. Η «Ένωση» ανέβασε και πάλι …ταχύτητα και έχοντας πολύ καλά ξεσπάσματα έκανε το 11-5 με τον ασταμάτητο Δημήτρη Τζηρά. Ο Μόγια ανέβασε κι άλλο την διαφορά σε 17-6 ενώ ο Δημήτρης Δημητρούλιας έριξε στο παιχνίδι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Σοφιάν Μπεντζιλαλί  ο οποίος στην επόμενη κιόλας φάση πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ για το 19-8. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» δεν σταμάτησαν μέχρι το τέλος πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προπορευόμενοι με 21-11.

Με αλλαγές αλλά διατήρησε την διαφορά

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας όπως είχε προαναγγείλει προχώρησε σε αρκετές αλλαγές κάνοντας έτσι σωστή διαχείριση του ρόστερ. Ο Άντζελιτς πέρασε κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Μπουκοβίνα ενώ μπήκαν και οι Ηλιόπουλος, Ζαρίκο, Νικολαϊδη και Παπαδιονυσίου. Η Ανόρθωση μείωσε προσωρινά σε 23-15 με την ΑΕΚ να έχει ωστόσο τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Η «Ένωση» έβρισκε σταθερά δίχτυα όλους σχεδόν τους παίκτες της να προσθέτουν το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ. Το 25-15 ήρθε από τον νεαρό Κοτσιώνη ενώ ο Τζηράς με μια ακόμη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε την διαφορά σε 27-18. Τα τελευταία λεπτά ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία με την ΑΕΚ να παίρνει τελικά τη νίκη με 34-24.

ΑΕΚ – Ανόρθωση 34-24
ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (2), Τζηράς (11), Νικολαΐδης (3), Μυλωνάς (2), Ηλιόπουλος (4), Πλάθα (1), Μόγια (4), Κοτσιώνης (1), Ουγκάλντε, Κεδέρης (5), Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου (1).
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Μηνά, Νούνγκοβιτς, Μωραΐτης, Κωνσταντίνου, Κρητικός (3), Αργυρού (1), Ασβεστάς, Κωνσταντίνος, Χρήστος Αργυρού (4), Τότος (5), Ξενοφώντος, Παπακυπριανού (3), Νικηφόρου, Μιμίκος (1), Κεσίδης (5), Ναν (2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X