Φαν'τ Σιπ: «Να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι»

Φαν'τ Σιπ: «Να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ τόνισε τις δυσκολίες που περιμένει να δει στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Κόσοβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η αναμέτρηση της Ελλάδας με το Κόσοβο, σύμφωνα με τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως οι διαφορές των δύο ομάδων θα είναι μικρές και αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει καταστρώσει για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Κάθε ματς είναι σημαντικό. Παίξαμε με το Κόσοβο δύο φόρες αλλά ήταν άλλα ματς με διαφορετικά ρόστερ. Δεν συγκρίνονται τα παιχνίδια αυτά. Το σημαντικό είναι ν’ ακολουθήσουμε την τακτική μας. Το Κόσοβο είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Αν είμαστε καλύτεροι πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Παίξαμε με την Αρμενία πριν δύο χρόνια νικήσαμε και τώρα οδηγούν τον όμιλό τους. Το ίδιο και με την Σλοβενία. Οι διαφορές είναι μικρές και πρέπει να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως το Κόσοβο».

Για την απουσία του Τζόλη: «Είναι τραυματίας και δεν θα παίξει. Ελπίζουμε να τον έχουμε κόντρα στην Σουηδία. Είναι σημαντικός γι’ αυτό και είναι στην Εθνική. Είναι νέος πρέπει να μάθει ακόμη πολλά, δεν είναι πεπειραμένος, είναι νέος, αλλά είναι σε άνοδο, πήρε μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Ελπίζω να είναι σημαντικός εκεί όπως και στην Εθνική στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X