ΑΕΚ: Η Μέταλουργκ νίκησε τον Διομήδη για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

ΑΕΚ: Η Μέταλουργκ νίκησε τον Διομήδη για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η Μέταλουργκ ήταν η νικήτρια στο ματς που άνοιξε την αυλαία των σημερινών αγώνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του δεύτερου διεθνούς τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», με τον αγώνα του Διομήδη με τη Μέταλουργκ να κάνει την αρχή στο «Γ. Κασιμάτης» και την ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας να επικρατεί 31-29.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αν και η ομάδα της Βορείου Μακεδονίας είχε μπει πιο δυνατά. Ωστόσο, η διαφορά δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να μην ανοιχτεί το σκορ. Η λήξη του α’ μέρους βρήκε τη Μέταλουργκ να νικάει (14-15). Στο δεύτερο μέρος, η Μέταλουργκ μπήκε ξανά καλύτερα. Πήρε διαφορά τεσσάρων τερμάτων (18-22), αλλά ο Διομήδης μείωσε στο ημίωρο σε 24-22. Η Μέταλουργκ, όμως, σκλήρυνε την άμυνά της και απέκτησε εκ νέου μεγάλη διαφορά (23-29). Ο Διομήδης δεν τα παράτησε, ωστόσο ηττήθηκε με 31-29 από τη Μέταλουργκ.

Διομήδης Άργους – Μέταλουργκ 29-31

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Ιβάν Μαρκούσι): Κρεμαστιώτης, Μάλλιος (12), Μάνθος (4), Τζιμπούλας (1), Μπρούνο (2), Σέβελεφ (1), Μούγιτς (2), Σέγιοβιτς, Αναγνωστόπουλος (5), Τσερνικάου, Μούγιτς Τζούρο, Κωστούλας, Χατζηκωνσταντίνου, Χιόνης (2).

ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ (Ζλάκτο Σανακιέφσκι): Πετρόφ (3), Μαρκόσκι, Ντούπιατσνεκ, Πετκόφσκι (4), Μπρέστοβατς, Χόρβατ (9), Ριμπέιρο (4), Λαζαρέφσκι (3), Οζτούρκ (5), Μίτικτς, Κακόφσκι, Μπαρντακόφσκι, Κοφιλόφσκι (1), Μανέ (2), Ολιβιέρ Νιοκάς, Κενίν Νιοκάς.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X